Disclaimer

Modelbouw Vereniging Hilversum

 

Algemeen:

Modelbouw Vereniging Hilversum besteedt veel zorg aan de creatie van deze website, maar kan de correctheid van de informatie niet garanderen. De gebruiker moet zich er van bewust zijn dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan vooraf op de hoogte wordt gebracht. Modelbouw Vereniging Hilversum kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Auteursrecht:

De volledig website is het exclusieve eigendom van Modelbouw Vereniging Hilversum. Modelbouw Vereniging Hilversum geeft de bezoeker van deze site de toestemming om de opgenomen gegevens te kopiëren, af te drukken en aan te wenden onder de voorwaarde dat deze gegevens louter voor informatieve doeleinden van de bezoeker worden aangewend, en met uitsluiting van elke verdere verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie onder derden.

Privacy:

Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Modelbouw Vereniging Hilversum verstrekt, worden opgenomen in de administratie van Modelbouw Vereniging Hilversum. Deze gegevens worden door Modelbouw Vereniging Hilversum gebruikt voor administratieve doeleinden en gepersonaliseerde informatie- en promotiecampagnes.